Zelfstandig Designer

Als zelfstandig ondernemer heb ik vormgeving-, marketing- en promotieopdrachten uitgevoerd. Van kleine- tot grote organisaties. Werkzaamheden variëren van kleine afgebakende opdrachten tot grotere opdrachten. Soms is mijn inbreng alleen op het gebied van vormgeving, maar meestal gaat mijn inbreng veel verder.

Logo’s, websites, copy en video

De opdrachten als freelancer zijn zeer uitlopend. Van logo tot het onderhouden van Google Adword campagnes.

Teamspeling

Teamspeling: huisstijl, webdesign, redigeren copy

Voor Teamspeling heb ik geholpen met de positionering, de huisstijl ontwikkeld, logo, de website gemaakt, teksten geredigeerd, afbeeldingen vervaardigd, SEO, social media en gedeeltelijk tesksten geschreven.Stichting Cours d’Afrique.
Logo, fotografie & promotiemateriaal.
2001

Richard Hodgkiss, Language and communication services.

De opzet van de promotiefilm is meer een minidocumentaire dan een commercial. De mensen die aan het woord zijn, hebben niet gerepeteerd en alles is in één take opgenomen. Hierdoor is de film oprecht en eerlijk. Camera: Rob Smits. Regie en editing: Jules Ponsioen

Voor Richard Hodgkiss heb ik de huisstijl ontworpen, website gemaakt, promotievideos en beheer ik de Google Adwords account.

 

Het honderd jaar RSC geschiedboek.

Het honderd jaar RSC geschiedboek bestaat uit vier boekdelen met in totaal 1180 pagina’s, talloze foto’s en vele verhalen, interviews en anekdotes. Gemaakt, in een kleine oplage, voor en door oud-leden van het corps. Het design, de opmaak en aanlevering bij de drukker heb ik voor mijn rekening mogen nemen.

 

Afrikadag – Stichting Evert Vermeer.

Als zelfstandig ondernemer heb ik altijd de grenzen proberen op te zoeken dan nieuwe ontwikkelingen, tenminste als de opdracht en de relatie dat toeliet. Toen ik deze opdracht vervaardigde waren er in het Adobe pakket ineens vele mogelijkheden om te werken met transparantie.